Innbetaling

BabelBank
– hvordan avstemme reskontro raskere med Camt.054 eller Cremul?

BabelBank avstemmer automatisk mellom 70 og 95 prosent av innbetalinger du i dag posterer manuelt. Reskontroen og hovedbok blir oppdatert korrekt og raskere. Det betyr at du sparer tid!

 

Manuelt arbeid? Nei takk!

BabelBank sørger for en effektiv og sikker håndtering av dine innbetalinger. Glem dokumenthåndtering og tidkrevende søk etter innbetalingsinformasjon. Når du leser filer inn i BabelBank, er jobben gjort!

Hva kan BabelBank gjøre for deg?

Vi vil sammen med deg kartlegge dine behov for å tilby deg en skreddersydd løsning for behandling av innbetalinger. BabelBank er et fleksibelt program med mange muligheter. Programmet leser inn alle formater, oppdaterer betalers kontonummer med informasjon fra bankfilen etc. Mulighetene er mange!

Hvordan jobber BabelBank?

BabelBank leser inn og strukturerer innbetalinger fra filer, for eksempel Camt.054C eller CREMUL-filer. BabelBank finner informasjon i innbetalingsfilen og matcher betalinger mot fakturaer i reskontroen. Du vil kunne oppdatere hovedbok og reskontro raskere med BabelBanks automatiske oppdateringsprosess. Når den automatiske prosessen er gjennomført kan du enkelt i BabelBank behandle de resterende betalingene manuelt. BabelBank vil i slutten av prosessen tilby rapporter etter behov, til utskrift eller til fil. Vi tilbyr også en utbetalingsløsning som en integrert del av programvaren, les mer.

 

Hva er Camt.054C og Cremul?

Camt.054C er et ISO20022 format for innbetalinger. Cremul er et EDI format som inneholder informasjon om alle typer innbetalinger.

 

Visma

Visma Payment BabelBank er en løsning vi har utviklet i samarbeid med Visma. Visma Payment BabelBank er en komplett inn- og utbetalingsløsning for brukere av Visma Business. Løsningen brukes hovedsaklig i Norden, men også i andre europeiske land.

 

“BabelBank sparer oss for mye tid, og supporten er suveren”

Dan Isak Olsen / Vegfinans AS

Skriv til oss